BORNHOLM


Se PDF-udgave af Kortguide-Bornholm her

På Bornholm har FerieNyt i mange år udgivet en unik kortguide som indeholder detaljerede kort over hele øen.

Kortguiden opdateres hvert år og udkommer som et hæfte i et oplag på ca. 100.000 eksemplarer. Turisterne elsker kortguiden da den viser vej til seværdigheder og attraktioner. Den mindste vej er aftegnet på kortet - vandrerstier er afmærket - unikke spots er markeret og busruterne til den offentlige bustransport er tydeligt skiltet.

+45 7022 6020       kontakt@ferienyt.info      for at høre om vores By- og områdekort eller tal med os for at få udarbejdet et unikt landkort til dine behov.

AARHUS


Se PDF-udgave af Aarhus By- og Områdekort her

FerieNyt udgiver by- og områdekort i hele Danmark. Vores unikke landkort sikrer effektiv markedsføring, er inspirerende og tilgængeliggør oplevelser, viser vej til shopping, attraktioner, overnatningsmuligheder og ferieoplevelser. Vores by- og landkort er primært annoncefinancieret og udleveres gratis til brugerne.

Vi garanterer en effektiv distribution til en række overnatningssteder og organisationer inden for oplevelser, turistbureauer og mange andre turistvirksomheder. Vores distribution er altid lokalt forankret og bygger i høj grad på løbende individuel evaluering og efterspørgsel, service og fleksibilitet både overfor brugerne af vores produkter og de lokationer, vi udleverer brochurer til.

+45 7022 6020       kontakt@ferienyt.info      for at høre om vores By- og områdekort eller tal med os for at få udarbejdet et unikt landkort til dine behov.

DANMARK


Se udkast af magsinet FerieNyt som PDF-udgave her

FerieNyt bliver hele Danmarks nye feriemagasin - det eneste landsdækkende, husstandsomdelte gratismagasin, der udelukkende fokuserer på ferieoplevelser i Danmark. FerieNyt indeholder primært redaktionelt stof, bl.a. reportager, nyt om attraktioner, inspiration, trends og tips til en god ferie.       se trailer (1 min.)

FerieNyt lever op til samme journalistiske krav som landsdækkende aviser, og distribueres derfor også til mere end 469.000 husstande der er tilmeldt ordningen “Reklamer - Nej tak”.

Distributionen sker til udvalgte forbrugertyper via Cameo. Cameo er et effektivt geodemografisk klassifikationssystem, som bruges til profilering, segmentering og målretning mod det danske forbrugermarked. Cameo er integreret med TNS-Gallup og Index Danmark, og giver derfor altid et tidssvarende billede af danskerne og forbrugertyperne i de danske husstande.

Første udgave udkommer når der er tegent tilstrækkelig annoncering.

+45 7022 6020       kontakt@ferienyt.info      for at høre nærmere.

WEB

EN UNIK SØGEMASKINE TIL FERIEN I DANAMRK

Der arbejdes på at færdiggøre 1. release af FerieNyt.info, en unik søgemaskine til din næste ferie i Danmark. Følg med i den iganværende proces på www.ferienyt.info

+45 7022 6020       kontakt@ferienyt.info      for at høre nærmere.